Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2013 21:15:07

Pokud cítíš pocit marnosti, tak jsi neměl kandidovat..

Pokud cítíš pocit marnosti,  tak jsi neměl kandidovat..

Od politika bych očekával pokoru, ale určitě ne řeči o tom, že ho prostě nová práce nebaví.

Je velikou záhadou, proč Andrej Babiš kandidoval na post poslance, když v novinách PRÁVO uvedl, že „Ve Sněmovně jsem měl pocit marnosti a ztraceného času“. Je to divné, ale když kandiduji do Poslanecké sněmovny, tak počítám s tím, že budu pracovat ve Sněmovně a že „přetrpím“ všechny věci s tím spojené. Je docela dost možné, že pan Babiš přebral rétoriku od pana Komárka, bývalého komentátora Mladé fronty, v současné době poslance za hnutí ANO. Tento novopečený poslanec, který vlastní velice ohebnou páteř,se na veřejnosti pochlubil, že v průběhu jednání Poslanecké sněmovny smskuje s manželkou, která ho častuje otázkami typu: „Co je to za kydy? To tam chceš vydržet celé 4 roky? Tak si to odkecej a prijd. Co to tam ten trotl povídá?" Pan Komárek toto říká na veřejnosti, protože mu asi přijde normální, že se takto mluví o poslancích a o dění v Poslanecké sněmovně. Pokud si dobře pamatuji, tak pan Babiš není zrovna nejlepší politický rétor, podle toho, jak mluvil ihned po předčasných volbách...
Pan Komárek a Andrej Babiš jsou si na 100% rovni v arogantním chováním a nadřazenosti vůči ostatním lidem. Oni dva mají pravdu, a jsou o ní tak přesvědčení, že přes to nejede vlak. Prostě jsou „vyvolení“ a představují politickou „elitu“. Jak Andrej Babiš chce dělat politiku, když řekne, že ho to prostě nebaví. Pokud opravdu obsadí ministerský post, tak budeme všichni doufat, že ho to bude bavit. Protože pokud ne, tak tu práci nebude dělat svědomitě a vše odflákne. Potom už nebude mezi lidmi znít heslo "ANO, bude líp", ale budeme si říkat "snad nebude hůře". Tak makáme hoši z hnutí ANO, jsem na vás velice zvědavý.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama