ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.12.2013 12:48:43

Hejtman popřál zaměstnancům úřadu klidné Vánoce, v týdnu navštíví děti z domovů

Hejtman popřál zaměstnancům úřadu klidné Vánoce, v týdnu navštíví děti z domovů

Nejen klidné prožití vánočních svátků popřál dnes 16. prosince 2013 středočeský hejtman Josef Řihák společně s ředitelem Krajského úřadu Středočeského kraje Zdeňkem Štětinou zaměstnancům úřadu.

Ve svém proslovu hejtman zmínil také přání do roku 2014 i poděkování všem zaměstnancům úřadu za dosavadní práci, a to jménem celé krajské rady.

„Osobní setkání se zaměstnanci úřadu vnímám jako vhodnou příležitost poděkovat jim za celoroční práci a popřát jim klidné Vánoce a vydařený rok 2014. Já osobně ten uplynulý rok považuji za velmi náročný, ale také úspěšný. Podařilo se nám mnoho dobrých věcí, ať už ve snižování zadlužování kraje, konkrétně splacení úvěru 500 milionů Kč z odloženého financování či zvládnutí situace ohledně červnových povodní. Nesmíme ale usnout na vavřínech. V novém roce nás čeká spousta práce a já jsem připraven věnovat kraji a jeho obyvatelům veškerý svůj čas i energii. Chceme přeci všichni to samé – rozvíjející se region a příjemné místo k životu,“ uvedl hejtman Josef Řihák.

Neformálního setkání, které se uskutečnilo v sále určeném pro jednání zastupitelů kraje, se zúčastnili také radní pro oblast financí Jiří Peřina, radní pro oblast kultury a památkové péče Zdeněk Štefek, radní pro oblast zdravotnictví Jiřina Fialová a radní pro oblast majetku Pavel Hubený.

Hejtman Řihák hodlá v tomto adventním týdnu také navštívit dětské domovy, kde již tradičně rozdá dárky, které si děti samy vybrali tím, že napsali dopis Ježíškovi. Tentokrát hejtman navštíví domovy v Novém Strašecí, Kralupech, Berouně a Štědrý večer stráví s cca 30 dětmi z Dětského domova Unhošť.

„Už minulý rok jsem si uvědomil, že vidět radost v dětských očích je nade všechny dárky. Proto se opravdu hodně těším, že i letos dětské domovy navštívím a děti obdaruji. Hodlám s některými i povečeřet na Štědrý večer a sledovat pohádky,“ poznamenal hejtman Josef Řihák.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama