Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.12.2013 20:39:49

Podporuje Schwarzenberg ukrajinskou ultrapravici?

Podporuje Schwarzenberg ukrajinskou ultrapravici?

Exministr zahraničí, který má chronické problémy s koncentrací a udržením pozornosti, opět dělá České republice ostudu.

Člen Bildebergu a předseda zahraničního výboru Poslanecké sněmovny Karel Schwarzenberg s Michaelem Kocábem navštívili Kyjev. Tam se setkali na náměstí Nezávislosti s demonstranty, kteří se řadí do opozice, bojující proti tamnější vládě.
Nutno říci, že pravdoláskaři Karel Schwarzenberg a Michael Kocáb byly financováni na zahraniční cestu z financí Člověk v tísni..Jaký to hnus!
Nejen mne by zajímalo, zda-li Karel Schwarzenberg navštívil demonstranty v Kyjevě jako soukromá osoba nebo jako předseda sněmovního zahraničního výboru. Pan Schwarzenberg trapně na svoji obranu povídá cosi o tom, že „Karel Schwarzenberg a předseda zahraničního výboru jsou identičtí.“ Tato odpověď nám ovšem nestačí. Bylo by dobré, kdyby „knížepán“ Schwarzenberg přestal chodit kolem horké kaše a konečně nám narýsoval přímou odpověď!!
Není na škodu říci, že Schwarzenberg se rád vměšuje do vnistrostranických událostí suveréních států. Kolik škody už takto způsobil naší republice. Vzpomeňme si, jaký poprask svojí neomaleností způsobil v zemích, ve kterých „diplomaticky“ jednal..
Každý člověk, který dnes nevěří masmédiím a shání si o ukrajinských protestech vlastní informace, přijde na to, že na Ukrajině sílí neofašisté, nacionalisté a celkově ultrapravice. Tato ultrapravice vyvolává agresivní šarvátky s pořádkovými jednotkami a posléze ze sebe dělá obětní beránky. Položme si otázku, kdo financuje ultrapravicovou opozici na Ukrajině? Evropská unie? USA?
Vnitrostranické konflikty na Ukrajině jsou jen záležitostí samotné Ukrajiny a její vlády. Toto není záležitost Schwarzenberga, Kocába a dalších pravdoláskařských politiků! Ať si tento konflikt vyřeší Ukrajina sama! Pan Schwarzenberg podporou opozice na náměstí Nezávislosti se pokouší likvidovat ukrajinskou demokracii a zlikvidovat tamnější vládu.
Ono to občas vypadá, že Karel Schwarzenberg přezdívaný „kníže“ je ve službách Německa, Rakouska, Bilderbergu a Vatikánu. Ale určitě můžeme najisto říci, že Karel Schwarzenberg není ve službách České republiky. I když o tom tak rád mluví.
Pan Schwarzenberg České republice škodí ještě více, než Václav Havel. Je načase ho poslat do politické nicoty. Tato tragikomická figurka se dostala do politiky nedopatřením. Kvůli vnitřní stabilitě státu musí být co nejdříve odstraněna všemi demokratickými prostředky.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama