Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.12.2013 21:09:45

Kam vítr, tam plášť, pane Sobotko

Kam vítr, tam plášť, pane Sobotko

Je velice zarážející, že Bohuslav Sobotka celou dobu odmítal spolupracovat na vládní úrovni s KSČM. Prý kvůli jejich minulosti...

Pan Sobotka se s hnutím ANO dohodl, že pan Babiš se stane „asi“ ministrem financí, ale má to jeden háček. Andrej Babiš nemá čisté lustrační osvědčení, protože pan Babiš se na Slovensku soudí kvůli údajné spolupráci s komunistickou Státní bezpečností. Podle pana Bohuslava Sobotky prý konečně nastal čas na otázku, zda má být lustrační zákon vůbec uplatňován. Jen skromně podotýkám, že KSČM několikrát apelovala na to, aby lustrační zákon nebyl uplatňován, protože tento zákon je přežitek a hlavně je velice diskriminační. ČSSD se o tomto zákonu nějak nikdy nehodlala moc bavit a byla vždy proti jejímu zrušení.
Jakmile skončil „bratrovražedný“ boj uvnitř sociální demokracie, tak se Bohuslav Sobotka chopil iniciativy a ihned začal jednat s hnutím ANO, se kterým domlouvá koalici. Není na škodu říci, že sociální demokracie, snad ze strachu, že by ve vládě nakonec ani nebyla, neustále ustupuje jak extremistickým lidovcům, tak i babišovcům.
Panu Sobotkovi vyslovme jedno předčasné vánoční přání. „Doufáme Bohuslave Sobotko, že tak, jak jste teď velkorysý k panu Babišovi, tak v budoucnu budete velkorysý i ke KSČM“.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama