ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2013 13:09:42

Boj o MZe? Babiš se bojí, aby mu snad Agrofert nezhubnul

Boj o MZe? Babiš se bojí, aby mu snad Agrofert nezhubnul

Komentář Radka Johna k vyjednávání o obsazení ministerstva zemědělství.

Je neuvěřitelné jak Andrej Babiš téměř v každém vystoupení sám sebe udává. Nechci vtipkovat, že udávání je snad jeho starý zvyk z totalitních časů. Pokaždé když otevře pusu prozradí na sebe, že má obrovské mezery v základním vzdělání, že jako kandidát na politika vůbec nezná nejen volební zákon ani zákony určující fungování politického systému v této zemi, že dokonce ač podnikatel netuší tak základní věci jako že je v této zemi uzákoněna minimální mzda. Ale nejbizarnější je, jak svá sebeodhalení korunuje výroky typickými pro pavlačové drbny, které někde něco slyšely, v hlavě se jim to sice pomíchalo, ale přesto bezostyšně nesmyslné pomluvy šíří dál, ještě navíc směšně deformované jejich vlastním duševním obzorem.

Tak jsem se právě dočetl například v Lidových novinách, které se dnes proměnily v Babišův volební leták, úžasný drb totálně zmatlaný Babišovou intelektuální úrovní. Vypustil z úst že prý: Seděl Bárta, Pecina, John a před nimi se střídali náměstci. Bárta je drbal a John za ty dvě hodiny jako ministr vnitra řekl jen „Vítku to je Chile?“

Jak se proboha mezi Babišovy mozkové závity připletl pan Pecina opoziční politik, který na ministerstvo vnitra za doby koaliční vlády nikdy nevkročil a co by tam také dělal? A jak může člověk, který před volbami předstírá serióznost nekriticky šířit takové nesmysly, když je snadno doložitelné evidencí návštěv na MV, že Vít Bárta tam přišel jednou jedinkrát a to jako ministr dopravy, když jsme jednali o tom, že jeho rezort vypomůže české policii tuším sedmnácti milióny korun na benzín do policejních passatů honících silniční piráty na našich silnicích z prostředků Besipu? A představa, že se na poradách ministerstva vnitra pilo víno se mohla zrodit akorát tak v mozku vypitého alkoholika, který si život bez chlastu neumí představit. Přejal ji pan Babiš od nějakého svého přítelíčka či spolupracovníka, nebo je z jeho mozku? Tak tedy Andreji to není Chile. To co jsem si od vás přečetl je českolovenský ústav pro choromyslné - výstup sebestředného superambiciózního pacienta v deliriu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama