Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.12.2013 0:35:49

Co vlastně chcete, lidovci? A ty, Sobotko?

Co vlastně chcete, lidovci? A ty, Sobotko?

ČSSD neustále ustupuje extrémistickým lidovcům a Babišovi, který se chce stát majitelem České republiky.

Proč ČSSD neustále zrazuje svůj levicový program a tím pádem i své voliče?! Proč předseda Sobotka nabídl fanatickým pánbíčkářům Ministerstvo zemědělství a kultury? Sociální demokracie touto nabídkou ustupuje i církvi, která si nárokuje obrovský majetek, patřící státu. Pan Sobotka neví, že pod Ministerstvo zemědělství spadá i Státní pozemkový úřad, který se zabývá vydáváním lesů a polí v rámci církevních restitucí? Proč sociální demokracie před volbami lhala o tom, že zruší církevní restituce!! Položme si otázku, zda-li ČSSD opravdu chce zrušit restituce! Máme se uklidnit tím, že byla vytvořena jakási pracovní skupina, která vyjednává se zástupci církví a kterou vede Gajdůšková, která dopředu oznámila, že s restitucemi se nedá nic dělat? To nás má uklidnit?!!
Proč se Sobotka konečně nepochlapí a neřekne "Dost, nepůjdeme ve šlépějích první republiky, kdy soc.dem. prvně začala zrazovat sociálně demokratický program". ČSSD bude neustále ustupovat, až nakonec pozná, že nemá žádné své voliče.
Pane Sobotko, před volbami jste mluvili o tom, že si přejete lidovce v Poslanecké sněmovně a že je chcete za koaličního partnera. Váš sen se splnil a teď jste z toho nešťastný.
Doufáme, že ČSSD podpoří komunistický návrh na uspořádání referenda ohledně církevních restitucí. Nebo je už pozdě?

Petr Cvalín
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama