ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.12.2013 10:23:33

Hejtman na valné hromadě hasičů v Trhových Dušníkách

Hejtman na valné hromadě hasičů v Trhových Dušníkách

Hejtman Středočeského kraje Josef Řihák navštívil v sobotu 21. prosince 2013 další z řady výročních valných hromad sdružení dobrovolných hasičů.

Tentokrát jej pozvali hasiči z Trhových Dušník, kteří se na slavnostní zasedání sešli v hasičské zbrojnici umístěné v části budovy obecního úřadu.

„Velmi rád jsem přijal pozvání a poděkoval jsem hasičům z Trhových Dušníků za jejich celoroční práci. Především za odvahu a nasazení, které prokázali při letošní povodni. Předal jsem veliteli jednotky Radku Růžičkovi četné uznání a medaili především za práci ve prospěch spoluobčanů při červnových záplavách na Litavce. Rovněž za odvahu a nasazení jsem věnoval pamětní medaile Středočeského kraje hasičům Jakubu Voleskovi a Martinu Růžičkovi. Stejnou medaili jsem věnoval i starostovi obce Milanu Smíškovi a to za podporu hasičů,“ řekl hejtman Josef Řihák.

Po skončení oficiální části jednání se konala neformální beseda se středočeským hejtmanem, při které se hasiči z Trhových Dušník a další pozvaní hosté ptali na vše, co je zajímalo. Řada otázek se týkala například budoucího osudu Vojenského újezdu Brdy.

„Účastníci setkání se mě také ptali na hospodaření Středočeského kraje, na dotace, které kraj poskytuje, či na novou publikaci věnovanou hasičským sborům ve středních Čechách, kterou jsme nedávno vydali,“ doplnil hejtman Josef Řihák.

Na závěr návštěvy v Trhových Dušníkách si hejtman Josef Řihák prohlédl nové vybavení, které si nedávno hasiči pořídili pro členy své zásahové jednotky. Peníze na novou výzbroj a výstroj přišly hasičům z Trhových Dušník z dotace poskytnuté prostřednictvím Středočeského kraje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama