Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.12.2013 17:29:32

DSSS - Národní opozice proti zkorumpovanému režimu!

DSSS - Národní opozice proti zkorumpovanému režimu!

Když tě nikdo nepochválí, udělej to sám…

Když tě nikdo nepochválí, udělej to sám…

Tomáš Vandas, předseda DSSS








28. prosince 2013
…řekl si asi prezident Miloš Zeman a jal se vypočítávat plnění svých předvolebních slibů. Vybral si k tomu čas vánočních svátků, dobu, kdy valná část občanů netrpělivě stepovala před obchodními centry, aby ze slevové horečky urvala co nejvíce.

Miloš Zeman měl příležitost svým vánočním poselstvím aspoň v závěru roku trochu vylepšit svoji reputaci, která v posledních měsících silně utrpěla, a nutno říci, že svoji šanci nevyužil. Svoji řeč pojal jako sebechválu, kde postupně vyjmenovával, co se mu povedlo. Sice nevím, zda je vyvěšení vlajky Evropské unie na Pražském Hradě něco pozitivního, určitě ale vím, že Zemanovo přispívání ze svého platu na dluhový fond je neskutečným pokrytectvím.

Právě vláda Miloše Zemana nastartovala trend současného zadlužování naší země. Zatímco v roce 1997 činil státní dluh 193 miliard (9,56% HDP), po osmiletém vládnutí socialistů vyšplhal dluh na 802 miliard (24,91% HDP). Místo odpovědného hospodaření se utrácelo a plýtvalo ve stylu po nás potopa. V tomto kontextu tedy prezidentova slova o snaze splácet státní dluh vyznívají falešně a jsou sázkou na špatnou paměť lidí.

Celkově lze vánoční projev Miloše Zemana hodnotit jako podprůměrný, nic neříkající a bez pohledu do budoucnosti. Přesně však zapadl do stavu vrcholné české politiky. Polistopadový marasmus se stal jakousi neměnnou konstantou, která nás obklopuje a my se s ní pomalu začínáme smiřovat. 

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama