ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2014 12:07:33

Hejtman Josef Řihák na Nový rok pogratuloval mamince prvního letošního novorozen

Hejtman Josef Řihák na Nový rok pogratuloval mamince prvního letošního novorozen

Sedmačtyřicet minut po novoroční půlnoci se v příbramské porodnici narodilo první miminko roku 2014.

Je jím Ella Neužilová z Dolních Hbit, která přišla na svět s porodní váhou 2,68 kilogramu a délkou 47 centimetrů. Mamince Barboře přišel na Nový rok odpoledne k děťátku pogratulovat hejtman Středočeského kraje Josef Řihák, který jí věnoval výbavičku pro miminko a 5 tisíc korun. Spolu s hejtmanem přišli šťastné mamince a její dceři Elle pogratulovat i radní města Příbrami Juraj Molnár a ředitel Oblastní nemocnice Příbram Stanislav Holobrada.

"Blahopřeji mamince k nejhezčímu okamžiku v životě každé ženy, kterým bezpochyby je narození dítěte. Přeji jí hodně zdraví a štěstí. Zdraví a radostné dětství přeji i malé Elle. A ať letošní první příbramské miminko i nadále provází štěstí tak, jako mělo první noc, kdy přišlo na svět," řekl hejtman Středočeského kraje Josef Řihák.

Na podobné dárky jako malá Ella Neužilová z Příbramska se mohou těšit i další první letošní miminka narozená v ostatních středočeských okresech. Vůbec největší dar dostane malá Kateřina, která přišla na svět v porodnici v Mladé Boleslavi 40 minut po půlnoci a stala se tak prvním děťátkem roku 2014 ve Středočeském kraji. První středočeské dítě navštíví hejtman Josef Řihák ve čtvrtek 2. ledna 2014. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama