ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2014 13:34:23

Hejtman předal na Silvestra příbramským hasičům nové dýchací přístroje

Hejtman předal na Silvestra příbramským hasičům nové dýchací přístroje

V poslední den roku 2013 předal hejtman Středočeského kraje Josef Řihák čtyři přetlakové dýchací přístroje členům zásahové jednotky Sboru dobrovolných hasičů Příbram - Březové Hory.

Komplety značky Dräger stály celkem 120 tisíc korun a zaplatilo je město Příbram.

"Tímto předáním dokončujeme obměnu dýchací techniky jednotek příbramských dobrovolných hasičů, kterou jsem ještě jako starosta Příbrami zahájil v roce 2011. Jsem rád, že mohu být nyní u toho, kdy jsem členem příbramského zastupitelstva. V rukou zasahujících hasičů bude technika sloužit občanům v okamžiku, kdy při neštěstí budou potřebovat pomoc," řekl hejtman Josef Řihák během slavnostního předání nových přístrojů.

Dýchací komplety využívají hasiči při zásazích v prostředí zamořeném kouřem. Některé z těch, které nyní slouží příbramským hasičům, jsou vybaveny napojením na dýchací masku. "Toto zařízení slouží k vyvádění osob ze zakouřených prostor," vysvětlil hejtman Josef Řihák, který je zároveň čestným starostou Sboru dobrovolných hasičů Příbram.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama