Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2014 14:37:03

Jiří Pospíšile, tvoje vize jsou jen iluze

Jiří Pospíšile, tvoje vize jsou jen iluze

Odeésácký Pospíšil, o kterém se spekuluje, že je v Plzni prý napojen na kmotry a obchodníky s nevábnou pověstí, se na nový rok v Parlamentních listech chvástá, že má největší podporu u pravicových voličů.

Bylo by velice dobré, kdyby pan Pospíšil přestal lhát veřejnosti o tom, že ODS opět uhrála v Plzeňském kraji skvělý výsledek. Fakta však mluví jinak, pane Pospíšile. ODS dostala v Plzeňském kraji jen 28 036 hlasů (10,64%). Zatímco KSČM dostala 41 529 hlasů (15,76 %). Ano, je to tak, Komunistická strana Čech a Moravy totálně převálcovala ODS a Jiřího Pospíšila. Ani se nějak nedivím tomu, že ODS celorepublikově uhrála tak ubohý výsledek. Vždyť lidé si např. pamatují na to, že Jana Nagyová ve jménu ODS zaúkolovala vojenskou rozvědku ke sledování nepohodlných osob. Takto si ODS představuje demokracii, o které pořád její představitelé plamenně hovořili? A nejen to, lidé si pamatují i to, jak ODS celé roky ničila střední třídu a všechno co je poctivé a slušné v této zemi. Zajímalo by mne, kde bere drzost Jiří Pospíšil, když neustále mluví o tom, že je čistý politik...To je výsměch všem poctivým a slušným lidem. Vy si nepamatujete, že v minulosti pan Pospíšil zastával úřad ministra spravedlnosti a ani jedna kauza nebyla vyřešena?! Ona ani žádná kauza nemohl být vyřešena, protože Pospíšil odvolal Jiřího Kulvejta a nahradil ho "zametačem kauz“ Vlastimilem Rampulou. Také se v minulosti pan Pospíšil zastávál tehdejšího náměstka Libora Grygárka, který se kamarádil s kmotrem Janouškem. Takhle si ODS a pan Pospíšil představují „čistou“ politiku?!
Je velice zarážející, že ODS a pan Pospíšil neustále mluví o tom, že Rusnokova vláda vznikla nelegitimně v rozporu s vůlí Parlamentu ČR. Od Jiřího Pospíšila bych čekal něco inteligentnějšího, než opětovné kopání do Rusnokovy vlády a prezidenta Zemana. Proč ODS takto nekřičela o nelegitimitě, když poslanci a část vedení VV založili stranu LIDEM, která participovala na kabinetu Petr Nečase? Jen skromně podotýkám, že strana LIDEM byla na rozdíl od Rusnokovy vlády silně nelegitimní! Ale to tenkráte panu Pospíšilovi nevadilo, že ano?!
Na zločiny ODS lidé nezapomenou a je jen otázkou času, kdy se stane stranou nekrologů a vzpomínek.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama