ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2014 17:06:12

Hejtman předal dárek prvnímu středočeskému miminku

Hejtman předal dárek prvnímu středočeskému miminku

Hejtman Josef Řihák navštívil ve čtvrtek 2. ledna 2014 první miminko narozené ve Středočeském kraji, aby mu předal dárky a popřál mnoho zdraví a štěstí do života.

Malá Kačenka přišla na svět 40 minut po půlnoci s mírami 50 cm a 3 570 gramů.

Šťastné mamince z Drahelic u Nymburka předal středočeský hejtman finanční obnos ve výši 10 tisíc korun a výbavu pro miminko v hodnotě 5 tisíc korun. V dárkovém koši najde maminka například dětskou osušku, zavinovačku, několik hraček, lahvičku, dětskou jídelní sadu, oblečení a další praktické věci.

„Narození dítěte je nejhezčí okamžik v životě každé ženy. Přeji jí hodně zdraví a štěstí a malé Kateřince radostné dětství,“ řekl hejtman Josef Řihák.

„Zároveň přináším do Mladé Boleslavi dobré zprávy. Nedávno jsme rozhodli o rekonstrukci gynekologicko-porodnického oddělení. Středočeský kraj do opravy investuje 30 milionů korun. Naše maminky i jejich ratolesti si nové prostory a vybavení na vysoké úrovni jistě zaslouží,“ doplnil hejtman.

Spolu s hejtmanem navštívili první středočeské miminko i primátor Mladé Boleslavi Raduan Nwelati, předseda výboru pro zdravotnictví Stanislav Holobrada a ředitel mladoboleslavské nemocnice Luděk Kramář.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama