Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.01.2014 19:03:32

Babišovci, tak makáme. Aneb hra vabank s národem

Babišovci, tak makáme. Aneb hra vabank s národem

Pane Babiš, uvědomujete si, že přijímáte velikou zodpovědnost? Řídit Agrofert a správu České republiky je veliký rozdíl..

Jsem velice zvědav na to, jak bude pan Babiš řídit stát stejně jako firmu. Nikde ve světě se nezkusilo stát řídit jako firmu. Pan Babiš hraje s celým národem hru vabank. S největší pravděpodobností budeme všichni Babišovo pokusní králíci, kteří okusí hořkost rozhodování miliardáře. Jedna prioritní věc mne zajímá. Máme to chápat tak, že lidé nepotřební pro náš stát (firmu) budou na ulici? Pane Babiš, teď narovinu, co se stane s občany, kteří budou „nepotřební“ pro stát, který chcete řídit jako firmu?!
Vy jako bohatý člověk máte jednu vizi: bohatí se postarají o chudé. Opravdu si myslíte, že to bude fungovat? Nedokáži si představit, že by čeští podnikatelé měli takové solidární smýšlení, aby se starali o chudé. Zvláště někteří.
Vy se s největší pravděpodobností stanete ministrem financí. Ale uvědomujete si, že jste v permanentním střetu zájmů?
Okolo vaší osoby a celého hnutí ANO se budou pohybovat lobisté a podnikatelé stejně tak, jako se pohybovali kolem ODS. A opět bude vítězit zájem jednotlivce nad zájmem veřejným? Ke škodě nás všech? Pane Babiši, mám obavy, že vaše hnutí ANO nepřinese pozitivní změny v naší republice, ale naopak do systému vnese ještě větší zmatek. Nejen já doufám, že vaše budoucí hra vabank s národem nepoškodí ještě více lidí, než poškodila vláda Nečasova.

Petr Cvalín

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama