Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.01.2014 23:53:36

Lidovci, vy představujete stranu, která snad nikdy neměla vzniknout!!

Lidovci, vy představujete stranu, která snad nikdy neměla vzniknout!!

Lidovečtí poslanci byli vždy potížisté, kteří v případě nutnosti ztratí páteř.

Strana KDU-ČSL měla vždy u veřejnosti nálepku potížistů, lidí bez páteře, nečitelných straníků atd. Ani se tomu nedivím, vždyť i teď lidovci způsobují problémy stávající koalici, které mají být součástí. Nejen podle mě pan Jurečka a pan Bělobrádek představují vrchol lidovecké arogance. O Danielu Hermanovi, který odmítá vše, co je nekřesťanské, raději nemluvím, to je kapitola sama o sobě.
Pamatujete si, jak si lidovci s hnutím ANO 2011 v předvolební kampani velice notovali? Div, že se samou láskou neobjímali. A lidovci svoji taktiku nezměnili. Před volbami skoro všem stranám pochlebují, ale jakmile dojde na "štípání dřeva", tak se ke všem obrátí zády a stanou se z nich partajníci, kteří vás při první příležitosti začnou vydírat. To je lidovecká politika!! Vy snad očekáváte od KDU-ČSL něco pozitivního? Já ne.
Lidovecká arogance se začala projevovat už při sestavování koalice s jejich velice arogantním požadavkem na právo veta. Ale to není vše, lidovci mají více nesmyslných požadavků. Konkrétně mám na mysli to, že budoucí ministr zemědělství Jurečka požaduje, aby se do služebního zákona dostalo ustanovení, které by zakazovalo vykonávat funkci ministra tomu, kdo aktivně spolupracoval s StB.  Je to divné, ale před volbami nic neříkali o tom, že by chtěli do služebního zákona toto ustanovení. I když už tenkrát věděli, že hnutí ANO veřejně kritizuje, že jako jediní v Evropě nemáme zákon o státní službě.. Nejmenší parlamentní strana chce udávat chod koalice a budoucnost České republiky. To je poněkud tragikomické... KDU-ČSL neměla nikdy vzniknout, protože tato strana je zdrojem potíží ve všech vládách.

Petr Cvalín

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama