Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.01.2014 17:25:58

Podpora Hnutí Úsvit stoupá. A to je obrovský impuls pro naší další práci

Podpora Hnutí Úsvit stoupá. A to je obrovský impuls pro naší další práci

Vyjádření k dnešnímu výsledku 1.kola voleb do Senátu

Hnutí Úsvit přímé demokracie, které vzniklo před pouhým půlrokem, se po úspěšných říjnových sněmovních volbách zůčastnilo v krátké době dalších voleb a jsme zcela nadšení výsledkem, jelikož kandidát hnutí Úsvit získal 12,92% hlasů, takže podpora Úsvitu prokazatelně stoupá - navíc například v největším městě senátního obvodu Otrokovicích zkončil druhý a ve třetím největším městě Napajedlích dokonce vyhrál.

Ještě před dvěma měsíci mělo totiž hnutí Úsvit ve volbách do Sněmovny ve Zlínském kraji v rámci tohoto senátního obvodu výsledek pouze 9,62% (Uherskohradišťsko) a 10,42% (Zlínsko), takže za pouhé dva měsíce naší práce pro občany a ve Sněmovně stouply preference Úsvitu prokazatelně přibližně o 3%.

Psali jsme:

Navíc, při velice nízké volební účasti občanů, kdy do 1.kola voleb do Senátu přišlo pouze 23,33% voličů, měly jednoznačnou výhodu tradiční strany, které mají početnou a organizovanou členskou základnu a stabilní voliče. Přesto podpora Hnutí Úsvit evidentně stoupá, což je obrovským impulsem pro naší další práci.

Děkujeme všem voličům za podporu a slibujeme, že budeme nadále ze všech sil prosazovat náš program.

Tomio Okamura - předseda hnutí Úsvit přímé demokracie  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama