Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.01.2014 15:26:55

Chci spíše naslouchat, než mluvit

Chci spíše naslouchat, než mluvit

První den návštěvy prezidenta republiky v Karlovarském kraji

Prezident republiky Miloš Zeman zahájil v pondělí dne 13. ledna 2014 svou třídenní návštěvu Karlovarského kraje společně se svou manželkou Ivanou Zemanovou na Krajském úřadě v Karlových Varech setkáním s hejtmanem kraje Josefem Novotným a se členy zastupitelstva kraje. Hovořil s nimi nejen o problémech kraje a zdůraznil: „Chci spíše naslouchat, než s Vámi mluvit. Program našeho dalšího setkání budete určovat Vy svými názory, připomínkami, případně dotazy". Miloš Zeman se poté podepsal do Pamětní knihy kraje a dekoroval krajský prapor stuhou prezidenta.

V sídle společnosti Thun v Nové Roli se setkal s vedením společnosti, se zástupci odborů i se zaměstnanci. Prezident republiky dostal darem porcelánový servis Luisa a přislíbil, že jej bude užívat na Hradě i v Lánech.

Po pracovním obědě se starosty pověřených měst a obcí a se zástupci Svazu měst a obcí pohovořil s představiteli města Jáchymov a v místním Kulturním domě se setkal s občany. Na náměstí Republiky poté prezident položil květiny k „Bráně ke svobodě".

V Karlových Varech v hotelu Thermal pozdravil občany a setkal se s představiteli města.

První den návštěvy zakončil prezident republiky s paní Ivanou Zemanovou večeří se zástupci podnikatelů, zástupci krajské Tripartity, ČMKOS a Úřadu práce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama