Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2014 19:49:45

Aktivní politička Čáslavská

Aktivní politička Čáslavská

Věra Čáslavská se na Pražském hradě nezúčastní oznámení nominace českých sportovců na olympiádu v Soči

Paní Čáslavská odůvodnila svojí absenci tím, že prezident Miloš Zeman vysílá kolem sebe negativní energii...Znám hodně lidí kolem sebe, kteří vysílají negativní energii, ale učitě bych nejen já kvůli tomuto neodmítl jít na Hrad. Možná časem paní Čáslavká pochopí, že prezidentská kampaň už dávno skončila a že je načase chovat se k prezidentovi s úctou. A ne jen pořád pana prezidenta hanit skrze média. Také by bylo velice vhodné, kdyby paní Čáslavská pochopila, že se nemá sport spojovat s politikou. To se prostě nedělá. Já myslel, že bývalá olympionička to pochopí. Bohužel teď to vypadá tak, že paní Věra bedlivě sleduje naši politickou scénu a nějak na sport pomalu zapomíná.
Paní Čáslavská, Vy neustále napadáte pana prezidenta Zemana, že je to politik, který nemá morální kredit na to, aby zastával úřad prezidenta.
Nemám rád lidi, kteří mluví o morálce druhých a přitom na svoji zapomínají......

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama