Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2014 20:27:56

Veřejná špína na politickou objednávku stále funguje!

Veřejná špína na politickou objednávku stále funguje!

Jak jinak si vysvětlit počínání některých veřejných a dokonce veřejnoprávních médií proti nejdůvěryhodnějšímu politikovi současnosti v České republice.

Jak je možné, že se za peníze nás daňových poplatníků vymýšlejí takové slátaniny, které mají za úkol člověka, který nikdy nic nezákonného neprovedl zesměšnit a v očích občanů co nejvíce zdiskreditovat? Mám na to jediné vysvětlení. Pokud byl pan Tomio Okamura „pouze“ senátorem, který sám nezmohl skoro nic, tak nikoho nezajímal, protože nebyl pro jiné politické strany „nebezpečný“. Jen co zasedl ještě s dalšími kolegy z Úsvitu do Poslanecké sněmovny, kde je se svými návrhy zákonů (mimochodem velice prospěšnými této zemi) a jejich podrobným vysvětlováním nejen na tiskových konferencích, ale také hlavně na svém facebookovém profilu a v médiích o hodně více na očích, je potřeba ho trošku přibrzdit, aby se mu nakonec opravdu nepodařilo prohnilý a zkorumpovaný politický systém od základu změnit. To by byla pro tzv. standardní politické strany těžká rána a prohra. Proto se také nedivím, když slyším takové neomalené bludy od některých politiků právě těchto partají. Ti se bojí, že postupně ztratí vliv a politickou moc, což jsou věci, které jim zaručují blahobyt a to nejen sobě, ale i celým politickým stranám jako takovým. Na nás lidech jim vůbec nezáleží, protože jinak by nemohli stále dokola tvrdit, že jsou návrhy zákonů Úsvitu, které jsou předkládány hlavně pro ochranu českých občanů, populistické. To co lidem pomáhá nejen v běžném životě, ale i v podnikání, chrání je před byrokratickými aparáty a nařízeními a před stále rostoucím zadlužováním země, není populistické a nikdy nebude. Je to velice a velice reálné.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama