ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2014 17:49:21

Hejtman J.Řihák se setkal s velvyslancem Kubánské republiky v ČR

Hejtman J.Řihák se setkal s velvyslancem Kubánské republiky v ČR

Hejtman Středočeského kraje Josef Řihák se ve středu 22. ledna setkal s velvyslancem Kubánské republiky v České republice Ferminem Gabrielem Quinonesem Sanchezem a jeho manželkou.

Stalo se tak u příležitosti vernisáže výstavy kubánských fotografů s názvem „Kubánská příroda – flóra a fauna“. Expozice je k vidění ode dneška v Galerii Středočeského kraje GATE v Husově ulici v Praze.

Setkání se zúčastnili také radní Středočeského kraje Pavel Hubený a Zdeněk Štefek. „Na Kubě jsem ještě nebyl, ale v Karibiku ano. Dovedu si tedy představit, jak krásná příroda na tomto ostrově může být,“ uvedl hejtman Josef Řihák.

Velvyslanec Fermin Gabriel Quinones Sanchez poděkoval hejtmanovi za to, že Středočeský kraj umožnil v prostorách své galerie představit veřejnosti kubánskou přírodu. „Výstava může přiblížit krásu Kuby a motivovat je k návštěvě naší země,“ řekl velvyslanec.

Hejtman a kubánský host spolu mluvili také o struktuře, kompetencích a uspořádání regionů v České i Kubánské republice a o významu cestovního ruchu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama