ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.01.2014 15:35:49

Středočeský kraj se v létě představí na festivalu „Dny Porýní-Falc“

Středočeský kraj se v létě představí na festivalu „Dny Porýní-Falc“

Středočeský kraj se zúčastní ve dnech 18. až 20. července 2014 v pořadí již 31. ročníku národního festivalu „Dny Porýní-Falc“, který se bude konat v německém městě Neuwied. Rozhodli o tom krajští radní na svém dnešním zasedání.

Stejně jako vloni se na tomto festivalu Středočeský kraj představí jako region s vynikajícími podmínkami pro volnočasové aktivity, cykloturistiku a rodinnou dovolenou. „Jsem rád, že svojí účastí využijeme jednu z příležitostí, jak přivést do středních Čech více turistů. Návštěvníkům máme co nabídnout, například kvalitní cyklistické trasy dlouhé celkem 270 kilometrů včetně potřebného zázemí. Za dobré považuji i to, že se festival koná každým rokem v jiném městě, což povědomí o našich možnostech v oblasti cestovního ruchu ještě více rozšíří,“ uvedl středočeský hejtman Josef Řihák. 

Na festivalu budou představeny všechny partnerské regiony Porýní-Falce, tedy Burgundsko, Opolské vojvodství a Středočeský kraj. Představeny budou jejich tradice, zvyky, zajímavé turistické cíle a návštěvníci festivalu získají informace o každém regionu. Vrcholem bude vodní show na Rýně.

Účast na „Dnech Porýní-Falc“ bude Středočeský kraj stát 40 tisíc korun. Spolková země Porýní-Falc nabídla Středočechům k dispozici výstavní stánek bezplatně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama