ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.01.2014 17:22:38

V kraji je nejvyšší stupeň pohotovosti pro zimní údržbu silnic

V kraji je nejvyšší stupeň pohotovosti pro zimní údržbu silnic

Ve Středočeském kraji je vzhledem k předpovědi počasí vyhlášen nejvyšší stupeň pohotovosti pro zimní údržbu silnic.

V případě nutnosti zasáhne veškerá technika, kterou má kraj pro úklid komunikací k dispozici. Od ranních hodin ve středních Čechách od západu sněží.

„Dispečeři neustále monitorují stav sjízdnosti silnic a zajišťují výjezd údržbových vozidel. V dopoledních hodinách jezdilo po středočeských komunikacích I. třídy 23 sypačů a 120 po silnicích II. a III. třídy. Vzhledem k intenzitě sněžení to zatím není plný stav techniky, kterou jsme připraveni v případě nutnosti použít,“ informoval středočeský hejtman Josef Řihák.

Veškeré silnice ve Středočeském kraji jsou sjízdné se zvýšenou opatrností, na komunikacích leží vrstva sněhu, která je průběžně odstraňována. Řidiči musí přizpůsobit jízdu vozidla stavu a povaze vozovky. Komunikace se při sněžení nejprve pluží a poté ošetřuje posypem.

Středočeský kraj připravil pro řidiče webové stránky, kde je možné aktuálně sledovat zimní údržbu komunikací: http://is.ecsinvention.cz/zimniudrzba/sck/.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama