JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2014 13:21:03

Nečas prý dělá osobního cenzora novin. Cha cha, chi chi, che, che

Nečas prý dělá osobního cenzora novin. Cha cha, chi chi, che, che

Je to už tak trochu koloritem, že vysoce postavený politik zamíří po ukončení kariéry, v případě Petra Nečase po vynucené rezignaci, do rukou miliardáře, který se jej láskyplně ujme a nabídne mu výhodnou smlouvu.

Podle dnešních Lidových novin radí expremiér Nečas miliardáři a developerovi Pavlu Sehnalovi, který je majitelem finanční skupiny SPGroup. Víc ani není v podstatě třeba uvádět. Chápu, že se Nečas musí nějak živit, navíc když platí obrovské alimenty, ale popis jeho pracovní náplně, jaký uvedl ve svém vyjádření pan Sehnal „Radí mi třeba i v případě, že se něco píše v novinách, a já se ho zeptám, zda je to tak doopravdy, nebo ne, protože on má přehled,“ považuji za zavádějící, resp. za veřejnost oblbující.

Stejně tak si nemyslím, že bývalý šéf ÚOKFK Libor Vrba, jemuž pro změnu nabídl angažmá Chrenek, se stará jen o bezpečnost Agenu.

 Všechny tyto transfery se dějí jen proto, aby ten který miliardář získal výhodu při obchodním styku zjištěním tajných informací či případně, aby zjistil, koho a jak vyšetřují.  Co si myslíte vy?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama