ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.02.2014 12:38:17

Druhý ročník hasičské zimní soutěže mládeže v Březnici vyhrála družstva z Počepi

Druhý ročník hasičské zimní soutěže mládeže v Březnici vyhrála družstva z Počepi

V Kulturním domě v Březnici se v sobotu 1. února konal druhý ročník zimní soutěže družstev mladých hasičů.

Závody uspořádali mladí členové Sboru dobrovolných hasičů Březnice pod vedením starosty sboru Petra Vršeckého a vedoucího mládeže Svatopluka Koňase. Závodů se zúčastnila družstva z deseti sborů z okresu Příbram. Zvítězila družstva z Počepic, Kosovy Hory a Rožmitálu pod Třemšínem. 

Ceny pro nejlepší předávali hejtman Středočeského kraje Josef Řihák a místostarosta Březnice Petr Procházka. Soutěž obsahovala: uzlovou štafetu, určování technických prostředků, hasicí přístroje, test paměti, hadicové kolo, topografické značky, zdravotní přípravu a štafetu jednic.

Během programu poděkovali pořadatelé zasloužilým členům Sboru dobrovolných hasičů Březnice, kteří se v minulosti věnovali výchově hasičské mládeže. Byli to František Petrášek, Ondřej Časár a Miloslav Koňas. 

„Gratuluji úspěšným závodníkům a děkuji pořadatelům za pěknou soutěž a za péči, jakou věnují mladým hasičům. Hasiči v Březnici mají tradici přes 140 let a jsem rád, že v nové generaci vyrůstají budoucí hasiči, kteří budou slávu cechu svatého Floriána šířit dál,“ řekl na vyhlášení výsledků hejtman Josef Řihák, který vítězným týmům věnoval poháry. 

Výsledky: 

Přípravka

1. Rožmitál pod Třemšínem B

2. Rožmitál pod Třemšínem A

3. Dobříš

Mladší žáci

  1. Kosova Hora
  2. Podlesí
  3. Suchodol
  4. Starý Rožmitál
  5. Rožmitál pod Třemšínem

Starší žáci

  1. Počepice
  2. Suchodol B
  3. Suchodol A
  4. Suchodol C
  5. Březnice A
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama