ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.02.2014 16:43:05

Mladí fotbalisté v kraji pokračují v boji o Pohár Josefa Masopusta

Mladí fotbalisté v kraji pokračují v boji o Pohár Josefa Masopusta

V Nymburku se bude bojovat o Pohár Josefa Masopusta. Třetí ročník největšího celostátního turnaje středoškolských fotbalových týmů má jarní pokračování. Krajské kolo soutěže se koná 29. dubna 2014 v nymburském sportovním areálu Veslák.

Do užšího výběru se dostali vítězové v okrskových turnajích během podzimu 2013. Jarní okresní finálové klání v Nymburku bude mít pokračování na mezikrajské kvalifikaci a poté v celorepublikovém finále v Praze.

„Projektem chceme zdůraznit obyčejnou radost z pohybu a nezapomenout na čest a smysl pro fair play,“ řekl středočeský hejtman Josef Řihák. Pořadatelé chtějí připomenout příběh legendy světové kopané Josefa Masopusta.

Projekt se na území kraje koná pod záštitou náměstka hejtmana pro školství a sport Milana Němce. „Jsem rád, že si tato soutěž našla v našem kraji místo. Je nezbytné mládeži nabídnout aktivity, které jim pomohou lépe se postavit proti různým nástrahám,“ sdělil náměstek Milan Němec.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama