Tomáš Jarolím

Všude samý názor a intelekt. Chtělo by to moudrost a odvahu
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2014 9:12:59

Soud rozhodl: Jarolím se nemusí omluvit EUROVII CS za výroky o D47

Soud rozhodl: Jarolím se nemusí omluvit EUROVII CS za výroky o D47

V pondělí 10. 2. 2014 jsem vyhrál soudní proces se společností EUROVIA CS u krajského soudu v Ústí n/L. Soud konstatoval, že se nemusím omluvit za svá tvrzení, že společnost EUROVIA okradla stát na stavbě ostravské dálnice D47.

V kauze ostravské dálnice D47 jsem podával trestní oznámení na konkrétní lidi spojené se stavbou ostravské dálnice. Lidi jak ze stavební společnosti, tak i z vedení ŘSD. Poukazoval jsem jak v trestním oznámení, tak na tiskové konferenci k tomuto pořádané. Trestní oznámení bylo na podle mne nezákonnou záměnu materiálu a velkou škodu, která státu vznikla. Dnešní soudní výrok není ještě pravomocný a já osobně očekávám, že se EUROVIA CS odvolá a celá kauza tak bude stále pokračovat a procesu v procesu možného sledování pro veřejnost. Je to jediná šance, jak tuto kauzu veřejnosti přiblížit, neboť spor o kvalitu D47, její nekvalitní provedení a možný podvod nemůže být souzen u soudu, jak se stanovilo ve smlouvě o dílo. Osobně jsem rád za tuto vyhranou bitvu, která je pro mne vykoupena stresem a velkým finančním nákladem. Je to první zadostiučinění, a nová energie pro další práci aktivisty a to i v kauze D47.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama