Otto Chaloupka

  • Republika
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.02.2014 16:48:41

Tajná zbraň ODS! Obrátila se proti ní

Tajná zbraň ODS! Obrátila se proti ní

Policie pracuje. Zatčení kontroverzní postavy podnikatele Ivo Rittiga vrací důvěryhodnost policii. Víc takových případů a policie napraví svou pochroumanou pověst a získá zpět svůj respekt.

Před pár lety byla policie nástrojem ODS k zastrašování rivalů. Karta se obrátila. Policie má konečně volné ruce, nesvázané žádným Langrovým nařízením, může si dovolit stíhat dokonce i politiky. To je správně. Kdokoli je podezřelý ze spáchání trestného činu, měl by být vyšetřován jako kdokoli z nás občanů. Díky Petru Lessymu může policie pracovat.

Změny k lepšímu se dějí. Prostě to jen nejde ráz na ráz. Stíhání expremiéra Petra Nečase nebo teď Ivo Rittiga a dalších, kteří jsou viněni z korupce, je výsledkem dlouhodobého procesu. Vůbec nemám cíl něco změnit, vím, že sám na to nestačím. Stačí mi ale, když jednou řeknu, že jsem u té změny mohl být. A to už říct můžu s čistým svědomím. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama