JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.02.2014 13:36:03

Kočica? Vůbec ne! Důležitější je odchod jiného úředníka ŘSD

Kočica? Vůbec ne! Důležitější je odchod jiného úředníka ŘSD

Ministr dopravy Antonín Prachař odvolal generálního ředitele Ředitelství silnic a dálnic Pavla Kočicu. Daleko důležitější však bylo odvolání jiného úředníka – šéfa kanceláře Jiřího Bezrouka.

Už i vrabci na střeše si štěbetali, že právě Bezrouk byl pověstnou žábou na prameni, která jde na ruku stavebním společnostem na úkor státu.

Podle všeho se zdá, že začal pro stavebníky černý týden. Včera přiznala Skanska padělání účetnictví, díky čemuž se ocitla ve ztrátě, dnes spláče nad odchodem Bezrouka šéf Eurovie Martin Borovka a co se stane zítra, se necháme překvapit.   Post ředitele kanceláře je velmi důležitý. Procházejí přes něj veškeré dokumenty, smlouvy, výběrová řízení, zalepené obálky s nabídkami, rozpočty apod. směřující k podpisu nebo rozhodnutí generálního ředitele. Do kompetencí ředitele kanceláře patří mimo jiné také koordinace schůzek a programu generálního ředitele. Tento post zastával v minulosti třeba obžalovaný Michal Hala nebo Radek Hanaček, muž jehož firma s dopravním značením Ofser byla na Eurovii závislá. psali jsme: EXKLUZIVNĚ: Čermák má nového Halu. 20 let byl závislý na "Velké pětce" Stále ale doufám v návrat šéfky Úseku kontroly kvalit Miloslavy Pošvářové, kterou do funkce dosadil René Poruba. Jedině ona je zárukou toho, že arbitráže proti Eurovie dopadnou ve prospěch ČR.   Články o dopravě:  Čermákovi přistála na stole zpráva o defraudaci, dal ale „zlodějovi“ druhou šanci  EXKLUZIVNĚ: ŘSD unikl tajný dokument. Nové Obchodní podmínky jsou korupcí z gruntu Další nálož pro Stanjuru s Čermákem: Certifikace laboratoří na ŘSD dokladuje zrůdnost systému ŘSD a SFDI se vrací ke starým "ne"pořádkům. Co udělá Stanjura?  Na pravou míru: Kdo skutečně zavinil časovou tíseň na podání arbitráží s Eurovií  Důkaz uvnitř: Stanjura nezvládá Čermáka, "bibli" ŘSD připravují advokáti stavařů Místo anulace narovnání. Dobeš doplatí Monsteře, která srazila vaz Halovi Viceprezident ČESMAD: Vláda nás podvedla. Výstavba dopravní infrastruktury je v krizi Po zvlněné D47 je tu další „horská dráha“. Budu interpelovat Stanjuru  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama