ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2014 15:51:23

Proč Babiš rýpe do dnešní policie? Jste mimo, ministře!

Proč Babiš rýpe do dnešní policie? Jste mimo, ministře!

Před malou chvilkou jsem „dopočul“ projev ministra financí Andreje Babiše před hlasováním o důvěře vlády. Přestože s většinou jeho argumentů a porcí kritiky, kterou počastoval bývalé vlády souhlasím, s jednou větou souhlasit nemůžu.

Babiš jízlivě uvedl, že. „ Policie funguje jak funguje,“ a to v pejorativním významu. Kdyby nám fungovali vyšetřovatelé v 90. letech, tak jako dnes, tak by Agrofert rozhodně neměl obrat 200 miliard a u řečnického pultíku by s velkou pravděpodobností ani nestál dnes Babiš.

Zase to tu musím zopakovat, protože stokrát opakované pravdy se nepřejíš:  Za současný dobrý stav u policie může, bohužel bývalý policejní prezident, Petr Lessy.

Pokud mi nevěříte, podívejte se do Zprávy o činnosti  ÚOKFK. Zjistíte, že se zlepšilo zajišťování výnosů, došlo k nárůstu trestního stíhání soudců a žalobců, počtu stíhaných osob a návrhů na podání obžaloby. Zvedl se také celkový počet spisů, zabránilo se ale také většímu množství daňových úniků v oblasti pohonných hmot a došlo také k většímu poštu ukončených spisů. To vše podle mě dostatečně svědčí o tom, že práce policie, zvláště pak Útvaru pro odhalování korupce a finanční kriminality, je nejlepší v porevoluční historii...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama