ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.02.2014 2:34:31

Pokrytci

Pokrytci

630 tisíc nezaměstnaných, 100 bezdomovců, milion exekucí. Nejsou uvedeni ti neevidovaní nezaměstnaní a uměle zaměstnaní ve zbytečných institucích. Je tu Policie, městská policie, tajná Policie, různé ochranky, armáda

Ale i armáda úředníků, namnoze zbytečných, soudci, SZ, vědci i “vědci“, zdravotnictví a pojišťovny, učitelé všech stupňů, důchodci a děti.  Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Domy bank a jejich klonů, notáři, exekutoři, právníci….celá města megaobchodů, obchodů, skladů, překupníků…  Přiživující se kulturní fronta vč. naší - vaší TV, soukromých TV, rozhlas, novináři, herci, zpěváci a to nejen ti dobře placení, sportovci a jejich příživníci…

   Kolik tu je vlastně ještě těch, co něco smysluplného vyrábějí ? 

  S tímto vkladem si bude říkat vláda VyVolených v parlamentu o důvěru, ve stínu Soči.

Ale namnoze také sama sobě – neb mnozí ministři jsou zároveň poslanci. To stále nikomu nevadí a není divné, ale ani odporné, zvedat si ruku sám pro sebe ? Vznikla vláda koalice vody a ohně, vzešlá z “demokratických“ voleb.  Ano, v uvozovkách demokratických – neb je to nejen způsob oblbování, ale zejména nástroj ovládání ! A výsledek ?

  Předseda této vlády, který nikdy nežil v realitě života, narozený v parlamentu, získal mandát poslance s 22 tis. hlasů voličů, přikrádající si ze státního na byt, ač je spoluodpovědný za rozkradení  (MUS, fotovoltaika…) státu.

  Místopředseda vlády a ministr financí, kozel zahradníkem, miliardář s temnou minulostí, spjatý s min. režimem a profitující z něj, který si koupil nejen poslance a noviny, šilhá po TV a možná si chce koupit i stát, proto přišel napravit politiku – k obrazu svému.  Ministr vnitra schopný za profit “prásknout bráchu“, nekulturní min. kultury, komediant coby ministr obrany, ministři trafikanti, bezprizorní…. Zapomenuty mají být sliby, dané voličům před volbami. Tak to má být vláda, napravující zlotřilosti vlád předchozích ?

 Ano, není vinou této vlády současný stav, ale co je tato vláda  a její program ? Pokrytci !  Před volbami socany slibovaná náprava “restitučního“ zákona církví, prosazeného silou a bez koncensu se smrskla na komisi vedenou Gajdůškovou, neschopnou naprosto cokoli radikálně změnit, jen snad kosmeticky zabalit. Drzost nesmírná je tato zrada programu. A přitom zákony tvoří parlament a tedy je i mění !! Smlouvy vzniklé na základě zákona se jednoznačně musí změnám podřídit… A co na to voliči socanů ?? Nic…

  Hnutí ANO (ale i Úsvit) jsou naprosto autokraticky vedená uskupení, vůdcovského typu, kde vedení není vzešlé z interních voleb, ale je složeno z hochů (a děvčat), kteří spolu uzavřeli smlouvu, stojící na penězích za volby, poslanci jsou nástroj hlasování, vděčný za zajištění bydla. A lidovci, vlci v rouše beránčím, jejichž předseda je sluha dvou pánů. Nebo i tří….

  Před r. 89 tu byla jedna partaj a její nadrovnoprávní členové. Statisíce poté zvonící klíči byli nadšeni ukončením čl.4 Ústavy, kterým jim nadrovnoprávnost byla přidělena. Ale co to ? Oni nám zase vládnou neodvolatelní a neomylní VyVolení , jen těch stran je víc ! Systém voleb, tedy nadrovnoprávnost stran nad voliči, daná volebními zákony, zůstal !!. A na základě tohoto systému, který se r. 89 nezměnil a který tu zuby nehty všechny strany udržují, tedy možnost volit zastupitele jen ze stranických kandidátek, zůstala zachována. A v tom je zakopaný pes !

   Pochybuji o tom, že by si voliči ve svém obvodu vybrali do parlamentu Němcovou, Bendla, Blažka, Bendu, Pospíšila, Kalouska, Filipa, Grebeníčka, Semelovou, Haška, Sobotku, Chovance a další a další hvězdy předurčené stranickými kandidátkami, tedy ty, kteří byli u zvěrstev vlád minulých období… A znova - to nejen vlád “pravice“ !!   Co změnily nové volby ? Dostaly do čela státu důvěryhodné občany coby zastupitele ??

Důvěryhodní jsou socani, v čele se Sobotkou, s mizerným personálním obsazením, kteří mezi sebou nepokrytě bojují jen o koryta ? Nebo je to Babiš a jeho parta koupených a zbohatlíků ? Komunisti chránící zrůdy jakou je Semlelová ? Nebo snad ODS s podvodným právníkem Bendou, který je spolutvůrcem nejen náhubkového zákona, ale i megatunelu ODS a štopek - restitučního zákona, darujícího církvím desetinu státu ?? Kdo věří, že tuhle stranu plnou prospěchářů jeden nastrčený profesor může přihlouplými demagogickými řečmi změnit ?? Nebo strana spící panny a jednoho z nejlíp předstírajícího odbornost ve všem, Kalouska ? Lidovci, jako vždy ochotni prodat Krista za prospěch ? Nebo snad Úsvit TO a jeho  parta šesti majitelů a čtrnácti poslušných papoušků, s plnou pusou přímé demokracie, kterou tedy není jen referendum, ale zejména svobodná volba svého zastupitele – počínaje starostou, hejtmanem, ale především poslance, třeba i soudce, SZ a šerifa – což Úsvit v tichosti už před volbami obešel výběrem lídrů v krajích…Dokonce nabývám pocit, že má Úsvit také poslání přímou demokracii, jako smrtelné nebezpečí pro systém vlády nadrovnoprávných straníků, jen zdiskreditovat.

VeVerky minule také oblbly před volbami prosazováním přímé demokracie mnoho voličů - a potom skutek utek.

Budou už konečně voliči sledovat počínání svých VyVolených a nebo budou i nadále jen nekriticky fandit ? Kdy konečně pochopí, že se systém stran u nás stal jen zástěrkou a nástrojem korupce, výdělečnou činností pro VyVolené a jejich strany, nikoli v zájmu občanů, ale pro zájmy zejména úzké skupiny zbohatlíků ? Těm nevadí, že už se máslo šplhá k padesátce za kostku, že je neustále rostoucí číslo sebevražd a že některé děti ve školách neobědvají…

18.2.14
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama