Kristýna Světlíková

.
  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.03.2014 21:44:14

Vyjádření k situaci na Ukrajině

Vyjádření k situaci na Ukrajině

Pokud se situace na Ukrajině radikálně nezmění do pozitiva, měli bychom být stále v pozoru.

Tato situace, kterou nelze brát v žádném případě na lehkou váhu mi stejně jako Karlu Schwarzenbergovi připomíná Adolfa Hitlera v roce 1938. Schyluje se snad ke 3. světové válce?

Ministr zahraničních věcí ČR Lubomír Zaorálek hlásá, že odmítá ruské vojáky na ukrajinském Krymu, a že by se celá situace měla řešit diplomaticky. Já mám stejný názor a ruskou intervenci na Ukrajině taktéž odmítám, ale obávám se, že zde diplomatické vyjednávání bohužel již nepomůže.

Ruský prezident Vladimir Putin chce jediné, a to rozšířit moc ruské federace. Myslím, že se zatím nemáme čeho obávat, ale pokud se na Ukrajině situace radikálně nezmění do pozitiva, měli bychom být stále v pozoru.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama