ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2014 10:37:17

Ladovy Hrusice zůstávají atraktivním cílem výletů

Ladovy Hrusice zůstávají atraktivním cílem výletů

Radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek navštívil minulý týden Památník Josefa Lady v Hrusicích.

 

Ladova expozice Oblastního muzea Praha - východ v Hrusicích je častým cílem nejen dětí a jejich rodičů, ale i zahraničních zájezdů.

„Určitě každý z nás má v srdci typické Ladovy obrázky, zejména ty zimní. Každý jistě zná nezapomenutelné Ladovy ilustrace Švejka nebo kocoura Mikeše. Mnozí by si také vzpomněli, že Lada nejen maloval, ale i psal,“ uvedl radní Zdeněk Štefek.

Návštěvníci muzea v Hrusicích mají možnost si na místě zakoupit také knihy Josefa Lady a upomínkové předměty. Na 21. dubna 2014 je připravena prohlídka s velikonoční slepičkou, 30. dubna rej čarodějnic, 15. května prohlídky v kostýmech na Den galerií a muzeí a 31. května proběhne 10. ročník pochodu „Cesta kocoura Mikeše“.

Aktuální program:  http://hrusice.muzeumompv.cz/.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama