ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2014 13:15:19

Věřím, že český Senát obstojí

Věřím, že český Senát obstojí

Senátor Štětina vyzývá Výbor pro zahraničí, obranu a bezpečnost Senátu PČR, senátory a předsedu Senátu PČR Milana Štěcha, aby zrušili plánovanou návštěvu Rady federace parlamentu Ruské federace v Moskvě.

Tato reciproční návštěva české senátní delegace, vedené předsedou Senátu PČR, je naplánována na dny 16.- 18. března 2014.

„Považoval bych takovou návštěvu za hanbu českého Senátu,“ říká senátor Štětina. „Byla to právě Rada federace parlamentu Ruské federace, která 1. března jednomyslně schválila Vladimíru Putinovi invazi na území Ukrajiny. Věřím, že český Senát obstojí a jasně ruskou invazi odsoudí praktickými kroky.“

Senátor Štětina současně vysoce oceňuje deklaraci z budapešťského setkání předsedů parlamentů visegrádské čtyřky ze dne 28.2.2014, kterou za český Senát podepsal Milan Štěch.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama