Miroslav Kmínek

Pusťte nás ke kormidlu! Poplujete správným směrem!
  • Piráti
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.03.2014 19:13:36

Proč kandiduji za Piráty do Evropského parlamentu

Proč kandiduji za Piráty do Evropského parlamentu

Proč chci kandidovat do EP z posledního místa Pirátů? Protože si myslím, že i TO má smysl, i když moje šance, že mě "zakroužkuje" tolik lidí abych dostal někam nahoru jsou malé. Jsem si toho vědom,ale "BOUŘI VOLEB VSTŘÍC !"

 PROTO ... neúplná kandidátka poškodí Pirátskou stranu

Ano/NE, tak já myslím "ano" a to ve všech druzích voleb, ať je kandidátku třeba naplnit (obecní volby), nebo ne. Lidé prostě nevolí strany, které jednak moc neznají a za druhé vidí, že oproti jiným stranám mají na kandidátce málo jmen. Divil byste se, kolik voličů vůbec neví, jestli kandidátka musí být plná nebo ne a kolik tam má/může být jmen. Běžný postup málo informovaného voliče je "Strana X - 30 jmen, strana Y - 28 jmen, strana Z - 5 jmen. No ty Z jsou nějací zoufalci, když nedají dohromady ani 25 jmen." a kandidátku takové strany vyřadí z užšího výběru.

Nezapomínejte na fakt, že existují i voliči, kteří by normálně volit vůbec nešli, ale jméno jejich příbuzného, známého, kolegy z práce, třeba na posledním místě kandidátky, je donutí k urně dojít. I 20 hlasů pro posledního z kandidátky je 20 hlasů pro Piráty. (upirátěno Petru Viletovi - úprava já)
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama