Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.03.2014 22:43:02

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

Kdo má zájem o ekonomické sankce

 

Všimli jste si, že to není prostý občan, nýbrž ti co se ohání demokracií a svobodou? Ano, jsou to lidé, kteří jsou velmi dobře ekonomicky zajištění, ale již nemají absolutní moc, kterou ztratili po parlamentních volbách.

Proto je nutné strašit národ a odvolávat se na paměť občana z r. 1968. Ale Rusko není SSSR. Konflikt, kde byla zneužita nespokojenost lidí se zkorumpovanou vládou, vyústil v destabilizaci Ukrajiny a fakticky (historicky i demograficky) ruská oblast Krym přešla k stabilnějšímu ruskému sousedovi. Pro určité naše a západní kruhy je to porážka ne-vojenská, ale morální – politická.

Umělý konflikt, který rozpoutal západ na Ukrajině, nevyšel, i když se postupovalo dle známého scénáře z r. 1989 nebo arabského jara. Takzvaný model oranžové či barevné revoluce selhal podruhé, a to s příchutí krve a řadou zbytečných obětí. EU nechtěně musí přiznat porážku, vždyť v podstatě vznikla podobným způsobem, jako se Krym připojil k Rusku. Nelze se odvolávat na Ústavu, prozatímní vládu či vytvořit „agresora“.

Scénář nevyšel, vlastně ani nezabírá. Proto se hodí i pro politická gesta a akce, jako převozy zraněných „hrdinů“, které vybírá nechvalně známá instituce Člověk v tísni. Tyto akce se musejí opakovat a stojí milióny Kč, ale pro naše děti a občany peníze nejsou, musí se zajišťovat různými dobročinnými sbírkami. Proč toto humanitární gesto dělá jen ČR a ostatní státy EU i zbytek Evropy dělá „mrtvého brouka“?

Takových nevhodných „gest“ bylo mnoho – rušení zbrojního průmyslu, přistoupení k nesmyslným a ponižujícím podmínkám EU, vyvěšení tibetské vlajky v parlamentu v přítomnosti čínské delegace, čímž podnik Tatra šel do „kopru“, apod.

Že média nehovoří o arabském jaru, Kosovu, Falklandách, Kypru, Tibetu, nebo o rozšiřování izraelského území na úkor Palestiny – vesměs klid po pěšině, protože našim „zaprodaným elitám“ se to nehodí. Najednou „největší bojovník za lidská práva“ p. Kalousek, včetně TOP09 a ODS nutí parlament do obchodních sankcí vůči Rusku, které by zvýšily počty nezaměstnaných.

Divíme se současnému premiérovi, že si neuvědomuje, že tato politika mu volební úspěch nepřinese a skončí jako předchozí premiér. A sebestředný Kalousek, mistr intrik, toho využije, že ČSSD nesplnila programové prohlášení, protože počet nezaměstnaných se zvýší a sníží se životní úroveň občanů i důchodců.

Ale i v našem kraji, baště ČSSD, či kraji Ústeckém se hraje „špinavá politika“. Snížíme energetickou zavilost na Rusku a vy, horníci, budete mít práci, protože se zvýší zájem o uhlí. Jak levné a průhledné.

Proto je nutno jednat politicky a žádné obchodní sankce, které půjdou na úkor občana. Vážená vládo, starej se o občana a nestrkej se do velmoci. Ukrajina si svůj problém musí řešit sama, svobodnými volbami.

Na závěr chceme připomenout, že se blíží volby do Evropského parlamentu. Jestliže chcete změnit politiku, pak nelze volit „eurohujerské strany“, ale stranu, která chce měnit politiku EU, včetně vystoupení z EU. Tou je politická strana DSSS, strana prostých občanů – vlastenců. Je to strana, která hájí národní zájmy!

Mgr. Václav Komárek a Iveta Machová, DSSS Ostrava

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama