Otto Chaloupka

  • Republika
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2014 9:09:23

Není mírumilovný Korán; tedy není mírumilovný Muslim

Není mírumilovný Korán; tedy není mírumilovný Muslim

Muslimové už jsou tu. Jsou tu dlouho a je jich tu čím dál víc. Přicházejí a množí se šíleným tempem.

A teď chtějí zakládat v České republice – srdci Evropy – muslimské školy, stavět mešity, mít Islám jako oficiální náboženství a měnit módu, aby po našich městech a vesnicích pobíhaly beztvaré hadrové pytle a několikrát denně nás rušilo kvílení jakéhosi šílence. A aby znásilnění a vraždy byly součástí našeho každodenního života.

V září Ústředí muslimských obcí dovrší desetileté období od získání státní registrace, nutné pro získání zvláštních práv, jako například možnost žádat o oprávnění k zakládání škol, oddávání, vyučování svého náboženství na státních školách či vykonávání duchovní služby v armádě a věznicích.

V žádném případě! Je to nepřátelské, nenávistné a agresivní náboženství. Islám je absolutně nepřátelský k evropské civilizaci, je s ní neslučitelný. Muslimové se řídí Koránem, který říká, že všechny bezvěrce (kdokoliv, kdo není Muslim) je potřeba obrátit, byť násilím, na Islám, nebo vyhubit. Vyvraždit! Je nutné se tomu postavit včas. Není možné nechat situaci dorůst do rozměrů, do kterých se dostala v zemích, které nechtěly vidět nebezpečí, které Islám představuje pro vlastní obyvatele. Švédko, Velká Británie a další evropské země nyní bojují s ohromným nárůstem kriminality nejhoršího charakteru, který přistěhovalci z muslimských zemí s sebou přivlekli.

Lidé se bojí vycházet do ulic v oblastech, kde ještě před nedávnem byl klid a pořádek. Ženy ve Švédsku si halí ze strachu vlasy do šátků, aby nevyvolaly nenávist a agresi muslimských „sousedů“, mnoho žen si barví vlasy na černo, aby „neprovokovaly muslimské muže k sexuálnímu napadení“! V Dánsku vyzývají Muslimové domácí obyvatele, aby se vystěhovali. V dalších zemích neuznávají místní zákony, dožadují se agresivně uznání jejich brutálního zákona „šaria“!

Je tohle to, co chceme tady, v České republice? Chceme být ustrašenými a neustále ohrožovanými otroky ve své vlastní zemi? Pokud ne, nesmíme dopustit pronikání Islámu a podobných zvěrstev, absolutně neslučitelných s kulturou a tradicemi Evropy a České republiky 21. století, na naše území.

Nezajímá mě, že část muslimů je umírněných. Muslim se řídí Koránem. Korán je jenom jeden. Není mírumilovný Korán; tedy není mírumilovný Muslim.

My to tady nechceme. Tady je Evropa, tady je Česká republika. My máme právo rozhodovat o naší budoucnosti. A my máme povinnost budoucnost naši a našich dětí bránit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama