Petr DROZDÍK

V trpělivosti a harmonii je skutečná síla.
  • NEZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2014 17:36:56

Volby do EP mají smysl, pokud volíme s rozumem.

Volby do EP mají smysl, pokud volíme s rozumem.

Volby do EP považují Češi za zbytečné a nezajímavé, mnohdy slýchávám, že jde kandidátům jen o "koryta". Proč to tak je? A proč bychom se měli o volby do EP zajímat?

Ano, v některých případech budu souhlasit, v Evropském parlamentu jsou poslanci, kteří zatím nic nedokázali a jen pobírají tučný plat, na tom nelze nic namítat, ve většině případu je to totiž smutná skutečnost.

Ignorace voleb, ale nic neřeší, je potřeba volit takové lidi, kteří budou zodpovědně hájit zájmy České republiky, kteří nejdou do Evropského parlamentu s tím, aby poslouchali nesmyslné směrnice o Pomazánkovém másle a dalších naprosto nesmyslných nařízeních, kteří naší zemi spíše škodí než prospívají. Je potřeba volit takové kandidáty, kteří se nebudou bát zvednout ruku, kteří se nebudou bát říci vše na pravou míru a bojovat o to, co je pro Českou republiku nejdůležitější.

Podstatné je řešit problém s nezaměstnaností, podpora budování pracovních míst, podpora vzdělání, řešit neustále rostoucí problém s rasismem a mnohé další.

Na místě je také vyzdvižení českých výrobců, zemědělství a zpřísnění podmínek pro dovoz z okolních zemí. Však si jen vzpomeňme na závadné potraviny z Polska.

Dočetl jsem se, že Česká republika má v Evropském parlamentu velice negativní pověst, a to nejen díky aférám s čerpáním evropských peněz. Je na čase tuhle situaci změnit, je na čase, aby i Česká republika měla v Evropském parlamentu své slovo, aby se naše skutečné problémy začaly brát vážně.


DROZDÍK Petr
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Drozdík-Petr/567335770040353 
Blog iDNES: http://drozdik.blog.idnes.cz/
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama