ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.04.2014 13:42:53

Zasedání Rady Asociace krajů České republiky na Středočeském krajském úřadě

Zasedání Rady Asociace krajů České republiky na Středočeském krajském úřadě

Středočeský kraj v pátek 4. dubna 2014 hostí 10. zasedání Rady Asociace krajů České republiky. Hejtmani ze všech krajů České republiky se sešli v zasedacím sále Krajského úřadu Středočeského kraje v Praze.

 Středočeský kraj v pátek 4. dubna 2014 hostí 10. zasedání Rady Asociace krajů České republiky. Hejtmani ze všech krajů České republiky se sešli v zasedacím sále Krajského úřadu Středočeského kraje v Praze. Prvním hostem, který zavítal na jednání hejtmanů, byl ministr školství, mládeže a tělovýchovy Marcel Chládek. Dalšími hosty na zasedání byli místopředseda vlády pro ekonomiku a ministr financí Andrej Babiš a ministryně pro místní rozvoj Věra Jourová. „Velmi si vážím toho, že máme příležitost hostit všechny hejtmany z České republiky. Očekávám, že na jednání s představiteli vlády najdeme způsob, jak zvýšit příjmy krajských rozpočtů. Ty byly v období minulých pravicových vlád byly razantně sníženy. Došlo totiž ke změně rozpočtového určení daní a tím i ke snížení příjmů krajů ze státního rozpočtu. A navíc bývalá Nečasova vláda zvýšila DPH, čímž se zvýšily i výdaje krajů a organizací, které kraje zřizují,“ řekl hejtman Středočeského kraje a hlavní hostitel jednání Josef Řihák.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama