ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.04.2014 15:23:46

Okresní fotbalové klání o Pohár Josefa Masopusta

Okresní fotbalové klání o Pohár Josefa Masopusta

V Nymburku odstartovala v úterý 1. dubna 2014 série krajských fotbalových finálových turnajů letošního ročníku Poháru Josefa Masopusta.

První zápas se konal v areálu Polaban, kde o vítězství bojovalo sedm vítězů okresních kol ve Středočeském kraji. Do užšího výběru se dostali vítězové v okrskových turnajích během podzimu 2013. Jarní okresní finálové klání v Nymburku bude mít pokračování na mezikrajské kvalifikaci a poté v celorepublikovém finále v Praze.

„Projektem chceme zdůraznit obyčejnou radost z pohybu a nezapomenout na čest a smysl pro fair play,“ řekl středočeský hejtman Josef Řihák. Pořadatelé chtějí připomenout příběh legendy světové kopané Josefa Masopusta.

Nad projektem přijal v rámci Středočeského kraje záštitu náměstek hejtmana Středočeského kraje Milan Němec. „Utkání ve skupinách přinesla dramatické boje, zejména ve chvíli, když Kladno porazilo Příbram. I přes porážku však obhájce díky předchozímu vítězství postoupil do semifinále, ve kterém se střetl s hráči z Kolína,“ popsal fotbalové klání náměstek Němec.

Mezi týmy byly: ISŠ HPOS Příbram, SPŠ stavební a OA Kladno, SOŠ a SOU stavební Kolín, SZŠ Brandýs nad Labem SOŠ, SPŠ Vlašim a SOU Nymburk.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama