Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • KSČM
  • Náchod
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.04.2014 10:40:17

ODS na tradiční vlně – další bílý kůň?

ODS na tradiční vlně – další bílý kůň?

Od změny vedení ODS a jejích reprezentantů jsem si sliboval alespoň mírnou změnu, ale tradičně se nezměnilo zhola nic a modrý pták si opět veřejně zlomil křídla.

Prokazatelným faktem je, že jedním z největších sponzorů ODS v loňském roce byla dvaadvacetiletá kadeřnice na mateřské dovolené Sabina Spálovská, což vzbuzuje oprávněně vlny pochybností. Výroční finanční zpráva strany uvádí, že ODSku obdarovala o jeden milion korun českých. Nevlastní však vůbec žádné nemovitosti a jejím trvalým bydlištěm je chata kdesi uprostřed lesů. Strana na této skutečnosti nevidí vůbec nic podezřelého, jak sdělila mluvčí Jana Havelková.

Dar totiž splňuje všechny přísné interní předpisy a strana ho přijala ve standardní bezhotovostní platbě. Není tedy důvod k panice a nikdo se nepozastavuje nad tím, jak k penězům přišla. Ona štědrá sponzorka měla pronajaté křeslo v kadeřnickém salónu v Brně a tento rok je na mateřské dovolené. Mladičká dárkyně to médiím přiznala. Tato skutečnost ve mně nezvedla ani nejmenší vlnu emocí, ne proto, že je jak vytržená z komiksu, ale proto, že u ODS jsme si už zvykli na leccos, a to že ODS je synonymem korupce a všemožných machinací je již zažitá fráze. Rojí se spekulace, že dar poslal někdo jiný a ona je pouze bílým koněm.

Ing. Pavel Janeček, kandidát pro volby do Evropského parlamentu za KSČM

http://www.janecekpavel.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama