Petr DROZDÍK

V trpělivosti a harmonii je skutečná síla.
  • NEZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2014 19:23:09

Babiš "zachránil" Paskov co ale s Bakalou?

Babiš "zachránil" Paskov co ale s Bakalou?

Dlouho diskutované téma "Důl Paskov" má po dlouhé době plných nervů konečně nějakou pozitivní zprávu. Prodlouží se sice těžba, na pár let, ale co pan Bakala ?

Zdeněk Balakala by měl do OKD nasypat ještě letos nalít několik miliard, alespoň takto se psalo v novinových článcích. Společnosti OKD totiž hrozí, že ke konci tohoto roku bude společnost bez peněz.

Ministr financí Andrej Babiš sice prodlouží těžbu na dole Paskov až do roku 2017 a zajistí tak horníkům a ostatním zaměstnancům práci, zabrání se tak chaosu, který by určitě nastal, pokud by se důl Paskov uzavřel a o práci by přišlo přes 2500 lidí. Pro severomoravský region by to byla katastrofa.

Jenže co pan Bakala? Jak se stát postará o to, aby do společnosti nalil peníze, které má? A vůbec, kdo a jak se postará o trestní odpovědnost těch, kteří mohou za tak katastrofální stav společnosti OKD? Opět se uzavře kapitola, hodí se pod koberec ?

Nějaké diskuse o tom, že by se měl zvýšit poplatek za těžbu je sice fajn, ale mne osobně zajímá, zda se stát postará o to, aby viníci, kteří dostali společnost OKD do takových dluhů dostali co si zaslouží.


DROZDÍK Petr
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Drozdík-Petr/567335770040353 
Blog iDNES: http://drozdik.blog.idnes.cz/
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama