ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2014 12:22:52

Prodejní velikonoční výstava na krajském úřadě je stále úspěšná

Prodejní velikonoční výstava na krajském úřadě je stále úspěšná

Na půdě Krajského úřadu Středočeského kraje v pražské Zborovské ulici se velikonoční svátky připomněly již dnes ve středu 9. dubna 2014.

Konala se zde tradiční Velikonoční výstava, kterou kraj uspořádal ve spolupráci s poskytovateli sociálních služeb. Na výstavě mohli návštěvníci zakoupit různé druhy kraslic, pomlázek, beránků a mnoho dalších výtvorů, které byly vyrobeny v neziskových organizacích, domovech seniorů a od hendikepovaných dětí.

Podpořit projekt přišel i středočeský hejtman Josef Řihák, který si koupil hned několik velikonočních dekorací. „Ani jsem nechtěl věřit tomu, že tyto krásné ozdoby vyrobili klienti sociálních služeb a ručně. Jsou to krásné věci, stejně jako myšlenka, že ti, co potřebují naši pomoc, dokáží mnohdy mnohem více než my,“ řekl hejtman Josef Řihák.

Mezi zájemci z řad zaměstnanců i veřejnosti  nechyběl ani radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek, radní pro zdravotnictví Jiřina Fialová nebo předsedkyně finančního výboru Zuzka Nekovářová. "Koupil jsem si mimo všelijakých pamlsků i za sebou kráčející 4 keramické kachničky, které se budou na velikonočním stole vedle nějaké pečínky pěkně vyjímat," popsal svůj úlovek radní Štefek.

Výstavy se účastnilo 68 organizací Středočeského kraje, z toho 48 příspěvkových. Zbývající byly neziskové a charitativní organizace. Výstava i letos přilákala stovky návštěvníků. Chystá se každý rok, stejně jako prodejní výstava vánoční.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama