ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2014 13:49:50

Hasičský Memoriál H. Novotné v Chlumíně přilákal více sportovců než loni

Hasičský Memoriál H. Novotné v Chlumíně přilákal více sportovců než loni

V Chlumíně na Mělnicku se v sobotu 12. dubna 2014 konal 12. ročník Memoriálu Hany Novotné v hasičské soutěži na 60 metrů překážek pro přípravky a starší a mladší žáky. Mladé sportovce přijela podpořit radní Středočeského kraje Jiřina Fialová.

Soutěže se účastnilo 295 sportovců od pěti do 15 let. „To je o 120 účastníků více než v loňském roce. Jsem moc ráda, když vidím u dospívajících lidí zájem o sportovní akce,“ komentovala radní Jiřina Fialová.

 „Obdiv si zaslouží nejen závodníci, kteří do soutěže šli s velkým nasazením, ale i jejich vedoucí a trenéři,“ uvedl hejtman Středočeského kraje Josef Řihák. „Velmi si vážím práce dobrovolných hasičů, kteří nezištně pomáhají ostatním lidem. Zvláště záslužná je péče o mládež. Za to děkuji pořadatelům závodů i všem, kteří se věnují výchově dětí,“ doplnil hejtman, který se na závody v Chlumíně přijel podívat v minulém roce. 

Akce, kterou pořádá Okresní sdružení hasičů Mělník ve spolupráci se Sborem dobrovolných hasičů v Chlumíně, se účastnili i starosta obce Václav Pokorný a ředitel územního odboru Mladá Boleslav Hasičského záchranného sboru Jan Hadrbolec.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama