Tomáš Jarolím

Všude samý názor a intelekt. Chtělo by to moudrost a odvahu
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2014 11:47:31

Připravuje ministr dopravy Prachař na ŘSD pořádný tunel?

Připravuje ministr dopravy Prachař na ŘSD pořádný tunel?

Dnes byl odvolán vedoucí vnitřního auditu pan Stanislav Klika. A nejen to, vedoucím právního oddělení se stal JUDr Michal Petřík. Tento člověk je přímo spojován s tunelování krajského rozpočtu Ústeckého kraje. Do vedoucí funkce na GR ŘSD byl také jm


 O minulosti těchto kontroverzních lidí jsem osobně v SMS pana ministra průběžně informoval. Vůbec nereagoval, nicméně na prověření jmen těchto lidí by mu stačilo i jen otevřít internet a zadat jejich jména. Pomalu se dostávám k názoru, že celý tento personální přístup má za cíl dostat ŘSD pod vedení všehoschopných lidí. Celou sestavu doplňoval i nedávno odvolaný pan Majer, pověřený dočasně řízením ŘSD, který byl tak provařený, že musel být rychle odejit. Nicméně i on požíval plné důvěry ministra Prachaře jak se tento vyjádřil. Pak se není co divit, že byla nejprve uchlácholena a poté vyštvána paní Miloslava Pošvářová, která podle mne brzo celý tento "tunelový" přístup rozpoznala a raději odešla s tím, že nechce s touto společností mít nic společného. Přestože prozatím musím v mnoha směrech pochválit lidi z ANO, neplatí to o ministru Prachařovi. Ten se velice rychle zařadil po bok ministrů typu Řebíčka a Dobeše. Prostě pan ministr z "branže" má v tomhle luxusním sortimentu dopravniho obchodování asi opravdu dlouholeté zkušenosti. Je to vidět ne v tom co dělá, ale v tom kým se obklopuje. Mne osobně více než jen zklamal.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama