Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2014 15:15:51

Štěpánek (DSSS)

Štěpánek (DSSS)

Diskuse místo inzerátů

Jiří Štěpánek, výkonný místopředseda DSSS










17. dubna 2014
Letošní kampaň do evropských voleb je u jednoho politického subjektu ve znamení českého přísloví – Pozdě bycha honit. Druhdy nejsilnější politická strana, mající ve svém držení vládu, parlament i Hrad, dnes škemrá o přízeň ztracených voličů. Nejenže provádí kampaň na záchranu české koruny a české svrchovanosti, ale také se dokonce předseda ODS nabízí voličům sloganem: „Chci s vámi diskutovat“. Když už jsme u záchranářské akce vůči české koruně, tak bych chtěl jen poznamenat, že to byla právě ODS, která republiku vtáhla do EU, propagovala euro a byla zastánkyní důkladné evropské integrace.

Ale zpět k sloganu, kde předseda ODS chce diskutovat s občany. Strana, která se v dobách své slávy chovala povýšeně, rozhodovala se zcela v rozporu s přáními obyvatel a dopustila prorůstání organizovaného zločinu do ekonomiky a do politiky, tak chce nyní naslouchat obyvatelům této země. Měsíc před volbami chtějí diskutovat a naslouchat. Oni to ten měsíc vydrží, pak zaberou peníze za hlasy, za počet získaných evropských poslanců a opět se vše potom vrátí do starých kolejí.

Pánové z ODS si neuvědomují, že jejich čas skončil. Lidé si moc dobře pamatují jejich kmotry a všechno to, co dostalo republiku ekonomicky do kolen. Nejenom občanští demokraté, ale i ostatní parlamentní strany vedou předvolební kampaň pouze pár týdnů před volbami. Potom na voliče zapomenou a dají si na čtyři roky padla.

Jedinou stranou na politickém spektru, která neustále diskutuje s občany, ale hlavně se zajímá o jejich konkrétní problémy a starosti, je Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS), která se hlavně nebojí o problémech občanů mluvit a navrhovat řešení.

V době sociální a ekonomické krize je na českých a moravských náměstí pouze DSSS. Předseda strany Tomáš Vandas  se nemusí formou draze placených inzerátů podbízet voličům, že „chce s nimi diskutovat“ a tím se i chlubit. Pro předsedu Vandase a celou stranu je to samozřejmost a naprosto základní součást politické práce. Na mítincích DSSS nemusí nikoho halasně vyzývat k diskusi a dotazům. Lidé sami přicházejí, kladou mu otázky a vyjadřují podporu jeho vlastenecké práci.

Tak jako jiné volby, tak i v květnových evropských volbách má dělnická strana svojí kampaň založenou na přímém kontaktu s občany této republiky. Hlas pro DSSS je hlasem pro nezávislou republiku, nepodléhající bruselskému diktátu.

Jiří Štěpánek, výkonný místopředseda DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama