ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.04.2014 14:16:55

Čarodějnický les na Barrandově navštívilo 10 600 lidí!

Čarodějnický les na Barrandově navštívilo 10 600 lidí!

Sobotní odpoledne se vydařilo doslova na jedničku a nic nebránilo tomu, aby rekordních 10.600 malých i velkých návštěvníků zavítalo na Barrandov, kde na ně čekalo překvapní v podobě pohádkových bytostí.

Na pořadu dne byl oblíbený Čarodějnický les a s ním také spousta milých dárečků pro naše nejmenší.

“Jsem mile potěšen, jaké oblibě se těší dobrodružné putování světem pohádkových postav, které v naší městské části v Praze 5 pořádáme již potřetí,“ neskrýval nadšení první místostarosta MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit, iniciátor této akce.

„V loňském roce jsme přivítali více než sedm tisícovek návštěvníků, letos překročili pomyslnou hranici deseti tisíc a pokud to takto půjde dál, zanedlouho budeme oslavovat patnáctitisícovou účast," dodal překvapeně statutární zástupce městské části Petr Lachnit.

Pohádkový les i letos pořádala společnost Velká dobrodružství, jež byla tak vysokou účastí rovněž mile potěšena.

“Pohádkový lesy pořádáme po celé české republice již několikátým rokem, v Praze máme návštěvnost v řádu tisíců, ale vůbec poprvé jsme zde na Barrandově zlomili desetitisícovou hranici.  Vzhledem k dobré pořadatelské příprava a několika registračním místům se naštěstí nikdy netvořily fronty a příchozí se tak mohli ihned vydat na dobrodružnou výprava do říše pohádek," dodala Lucie Nachtigallová z pořadatelské agentury Velká dobrodružství.

Vše proběhlo nad očekávání dobře, o čemž svědčily i rozzářené úsměvy na tvářích dětí, které měly opravdu z čeho vybírat. Osahat si mohly živá zvířátka, pozdravit ptáka Noha, s princeznami třídit drahé kameny či pirátovi posbírat poztrácené mince. Za splněné úkoly sbírali soutěžící body, které na konci pod stromem splněných přání proměnily v hodnotné ceny. A to teprve byl zážitek!

„Dnešní den se opravdu povedl, mám z těch malých a jejich radostí opravdu velmi příjemný pocit a rozhodně budu tyto akce dále podporovat,“ shrnul sobotní odpoledne první místostarosta Prahy 5 Petr Lachnit.

Další pohádkový les s náměty z českých pohádek se bude konat na Cibulce již 21. června. Všichni jste srdečně zváni!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama