JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.05.2014 10:31:59

Senátor Antl na otevření tělocvičny v Lupenici

Senátor Antl na otevření tělocvičny v Lupenici

V pátek 25. dubna zažila obec Lupenice slavnostní událost. Za přítomnosti senátora Miroslava Antla, starosty Ivo Muthsama, zastupitelů a především sportovců zde byla po rekonstrukci znovu otevřena tělocvična.

Nechybí v ní klasické sokolské nářadí – kladina, žebřiny či bradla. Ke svému cvičení ji využívají ženy nejen z Lupenice, ale i okolí a trénují zde i místní stolní tenisté. Během slavnostního otevření proběhly ukázky cvičení žen a exhibice stolních tenistů, která sklidila velký úspěch.

 „Tělocvična není velká, ale krásně opravená a pro potřeby obce určitě dostačující. Mě jako sportovce to těší dvojnásob, jen deska u basketbalového koše by měla být větší,“ komentoval s úsměvem své první dojmy Miroslav Antl a dodal: „Do Lupenice jezdím velmi často a rád. Naposledy jsem zde byl v létě, kdy se v obci sázely lípy a prováděly úpravy u sportovního areálu a obecního úřadu. Je vidět, jak se Lupenice mění před očima, neustále se zde něco buduje a za to patří panu starostovi Muthsamovi a všem zastupitelům obrovské poděkování a uznání. Dnes jsem si například ještě prohlédl nově vysázené aleje nad Lupenicí - nádhera."


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama