Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2014 18:18:12

Dělnická strana sociální spravedlnosti - NE diktátu Bruselu!

Dělnická strana sociální spravedlnosti - NE diktátu Bruselu!

DSSS si stěžuje na policejní šikanu

 

12. května 2014 Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) se rozhodla podat oficiální stížnost na postup Policie ČR při prvomájovém mítinku v Ústí nad Labem. Předmětem kritiky ze strany DSSS je především neoprávněné zabavování předmětů určených ke stranické propagaci, a také pódia, které bylo policejními složkami vyhodnoceno jako nebezpečná zbraň.

V dopise adresovaném Krajskému ředitelství PČR Ústeckého kraje je rovněž odsouzeno šikanování účastníků mítinku, kteří, aby se mohli akce zúčastnit, se museli prokázat dokladem totožnosti a nechat se nafotit a nafilmovat. Tímto postupem došlo podle DSSS k omezení ústavou zaručeného práva svobody projevu a shromažďování. Text dopisu naleznete zde.

Tiskové centrum DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama