Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2014 19:51:50

Anifilm je výjimečným českým vkladem do mezinárodního kulturního dění

Anifilm je výjimečným českým vkladem do mezinárodního kulturního dění

Ministr Herman se zúčastnil závěrečného večera filmového festivalu Anifilm 05

Za účasti ministra kultury Daniela Hermana se v sobotu 10. 5. 2014 v Třeboni konal  závěrečný akt festivalu animované tvorby Anifilm 05. Podle organizátorů se pátý ročník festivalu stal zatím nejúspěšnějším, jak po stránce návštěvnického zájmu, tak svou programovou nabídkou. Po letošním sloučení s Anifestem odborníci řadí Anifilm mezi světovou TOP desítku.

„Anifilm je vskutku výjimečným českým vkladem do mezinárodního kulturního dění, vždyť se na jeho tvorbě podílí ti nejskvělejší profesionálové, a co je obzvlášť potěšující, i nová generace studentů animované tvorby, kteří ve svých příspěvcích přinášejí nový styl a neotřelou poetiku,“ uvedl ministr Herman na závěr festivalu.   

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama