Mgr. Ing. Tereza Čechová Humpolcová, Ph.D.

kandidátka za KSČM do PS PČR 2017 za Středočeský kraj
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2014 10:49:23

Volby do Evropského parlamentu se blíží

Volby do Evropského parlamentu se blíží

Nezapomeňte jít 23. a 24. května k volbám a hlasovat pro politickou stranu, která dodržuje podle vás předvolební sliby.

Volby do Evropského parlamentu se blíží a na nás vylézají různí zástupci různých politických stran a jsou často prezentováni jejich zástupci, které nikdo předtím neviděl a najednou jsou neustále aktivní, což před tím nebyli. Jednotliví zástupci si vytvářejí placené facebooky a reklamy, neustále píší do novin a najednou chodí mezi lidi. Před volbami mnohé politické strany slibují téměř až modré z nebe.

Běžný občan už ani neví, zda dané předvolební sliby budou splněny a většinou se rozhoduje pro politickou stranu na základě líbivosti či dárku, který dostane na předvolební politické kampani. Toto rozhodnutí je však špatné.

Každý z nás by měl jít k volbám a hlasovat pro politickou stranu (zástupce), která opravdu své předvolební sliby dodržuje. Důležité je jít k volbám a vybrat správnou politickou stranu, jinak se do Evropského parlamentu dostanou znovu ti, kteří jen mluví, ale neplní.

Pojďte k volbám do Evropského parlamentu a hoďte do volební schránky hlasovací lístek politické strany, která své slovo drží a svoji politiku má zaměřenou pro lidi.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama