Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2014 17:31:07

DSSS PRAHA

DSSS PRAHA

STOP berlusconizaci v ČR

STOP berlusconizaci v ČR










Andrej „Hrabiš“ znovu na scéně

Pan agent Bureš je vděčné téma, vždycky je o čem psát. Je to prostě bezedná studnice skandálů.

Je zvláštní, jak Babiš dokáže úspěšně obelhávat takové masy lidí. Fischer měl silnou komunistickou minulost, což byl jeho hrob v prezidentských volbách. Bártovi zase neustále národ předhazoval střet zájmů a to, že stranu nevede ale vlastní. Když tyto dva pány zkřížíme, vyjde nám z toho produkt Babiš, ale on jaksi s těmito silnými a nezvratnými cejchy kupodivu velmi dobře prosperuje.

Slovenský Ústav paměti národa (ÚPN) v lednu předložil bratislavskému soudu nově nalezené dokumenty, podle nichž současný ministr financí a majitel poloviny republiky Andrej Babiš informoval v 80. letech komunistickou Státní bezpečnost (StB) o svých kolezích z podniku Petrimex. Jde o dvě listiny, které zmiňují agenta Bureše, což bylo Babišovo krycí jméno. Může mít snad ještě někdo pochybnosti???

Komunistou navždy

Zdá se, jako by si Babiš přinesl z dob komunismu řadu postupů. V posledních měsících zcela ovládl sdělovací prostředky. Již vlastní MF Dnes, Lidové noviny, řadu časopisů, Rádio Impuls, Rockzone, podle všeho i Hospodářské noviny a chystá se na TV Nova. Domníváte se, že je za tím obyčejný podnikatelský záměr? Pokud ano, tak to má za následek naivita. Babiš se rozhodl v naší krásné vlasti rozjet cenzuru a propagandu ve velkém! To mu přece nemůžeme tolerovat a dovolit! Antimonopolní úřad spí. DSSS je silně pro zvýšení funkčnosti a účinnosti antimonopolního úřadu. Pan redaktor Ševela z MF Dnes oprávněně Babiše kritizoval a byl okamžitě vyhozen. Budou jiné totalitní praktiky následovat?

Babiš poškozuje zdraví Čechů         

Babiš vlastní také chemický závod DEZA. Čím je tento závod výjimečný? Vypouští nejvíce jedů způsobující rakovinu a neplodnost ze všech českých firem. V čele této „továrny na smrt“ stál kdo jiný než současný ministr životního prostředí Brabec z ANO 2011. Slyšeli jste již někdy o větším paradoxu? Je to podobné, jako kdyby ministr spravedlnosti byl masový vrah. V takových zvěrstvech úplně zanikne to, že dTest zjistil, že Babišovi uzeniny (Kostelecké uzeniny + Tesco uzeniny) jsou nejhorší na trhu. Např. Vídeňské párky musí obsahovat nejméně 55% masa, Babiš slibuje 65% na obalu, ale opět lže a je tam pouze 49% (laboratorně změřeno). Likviduje organismus každého z nás a každý den. Porušuje zákony. A nikomu to nevadí? Nevídané.

ANO 2011 se zabydluje ve vládě                                                                                 

Babiš před volbami všem tvrdil, jak nechce jít do vlády. A ejhle, je ministr financí a vícepremiér. Zatím jediný jeho vládní krok je to, že oznámil velké zdražování potravin. Jak nečekané, když má gigantický podíl na trhu výroby potravin. Čekali jsme, že toto učiní až časem a on ještě nedosedl do ministerského křesla a už si přihrál miliardy. Průměrný herec Stropnický se stal ze dne na den velitelem armády, chemický král Brabec šéfem ekologie. Větší sebranku aby člověk pohledal.

Snažme se snižovat vliv Babiše. Nekupujme jeho jedovaté potraviny. Nečtěme jeho cenzurované noviny. Nadále ho budeme monitorovat. A vše důležité se dozvíte jako první.

                                                                                                                                      

Miloslav Wolf, DiS.                                                                                                                                                   šéfredaktor PD


Více zde: http://www.dsss-praha.cz/news/stop-berlusconizaci-v-cr-/
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama